Over Voorneveld Schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Voorneveld Schoonmaak is al meer dan 30 jaar expert op gebied van schoonmaak- en bedrijfsdiensten. Geen enkele klus is ons te zwaar, geen project is ons te gek. Wanneer u zoekt naar een allround schoonmaakbedrijf in de regio Amersfoort, dan bent u bij Voorneveld Schoonmaak aan het juiste adres. Onze professionele en gemotiveerde medewerkers staan iedere dag opnieuw voor u klaar.

U kunt bij schoonmaakbedrijf Voorneveld Schoonmaak terecht voor een ruim aanbod schoonmaak- en bedrijfsdiensten, van regulier schoonmaak en onderhoud tot vloeronderhoud, specialistische reiniging en dieptereiniging. Ook voor glasbewassing, gevelreiniging, stoelenreiniging en een algemene klussendienst zit u bij Voorneveld Schoonmaak goed.

Voorneveld Schoonmaak is pas tevreden, als u tevreden bent. Want tevreden klanten, daar draait het bij Voorneveld Schoonmaak om.

 • Allround schoonmaakdiensten
 • Klussendienst
 • Glazenwassers
 • Telescopische glasbewassing
 • Gevelreiniging
 • Vloeren reiniging en onderhoud:
 • Anti graffiti
 • Schoonloop matten service
 • Diepte reiniging
 • Vitrage reiniging
 • Stoelenreiniging
image

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Voorneveld Schoonmaak heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen al jaren hoog in het vaandel. Wij zijn er van overtuigd dat humaniteit en duurzaamheid noodzakelijk zijn voor de toekomst van ons en onze kinderen. Ondernemen met respect voor mens en milieu, daar gaat het om!

MVO zit verweven in al onze activiteiten en diensten; van inkoop tot uitvoering; van begin tot eind. Zo maken wij uitsluitend gebruik van schoonmaakproducten met een EMAS milieukeurmerk en streven wij naar het gebruik van energiezuinige apparatuur. Nota's en offertes worden digitaal verstuurd om nodeloos papiergebruik terug te dringen.

Onze medewerkers zijn ons kapitaal en wij investeren dan ook veel in goede onderlinge verhoudingen en een prettige werksfeer. Veiligheid en welzijn van onze werknemers staan voorop en daarom is het van het hoogste belang dat zij over voldoende vakkennis beschikken. Vakkennis die ook u weer ten goede komt!

Samen schoon de toekomst in

Regel vandaag nog uw schoonmaak! Met Voorneveld Schoonmaak is uw schoonmaak in professionele en betrouwbare handen. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte op maat van uw wensen en behoeften. Bel 035-8879209, stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op via het contactformulier.

Contactgegevens

Voorneveld Schoonmaak & Bedrijfsdiensten
Veenbesstraat 608
3765 BSĀ  Soest
T: 035-8879209
M: 06-30995111

Werkgebieden

Amersfoort

Utrecht

Nijkerk

Leusden

Privacyverklaring

Lees onze privacyverklaring.