Vloerbedekking en tapijt


Vloerbedekking reinigen is niet alleen zinvol voor de uitstraling van uw bedrijf, maar ook voor de gezondheid van uw medewerkers. Steeds meer mensen hebben last van allergieën voor stof en huismijt. In vloerbedekking kan veel stof achterblijven dat door gebruik en vooral rijden en schuiven met stoelen kan worden verspreid, waardoor allergische medewerkers zich niet prettig voelen op hun werkplek. Daarom is het belangrijk om tijdig en regelmatig uw vloerbedekking te laten reinigen door Schoonmaakbedrijf Voorneveld Schoonmaak

 


Sproei-extractie methode

Wanneer het mogelijk is om de vloerbedekking eerst 3 à 4 uur te laten drogen, voordat iemand er weer op loopt, dan gebruikt Voorneveld Schoonmaak voor de dieptereiniging de sproei-extractie methode. Nadat eerst alles grondig met behulp van een borstelzuiger wordt gezogen, worden de vlekken handmatig bewerkt. Vervolgens wordt de gehele vloerbedekking met een reinigingsmiddel ingespoten. Met een machine en warm water onder druk, wordt al het vuil los gespoeld en direct weer opgezogen met een krachtige waterzuiger.


Host methode

Diepte reiniging van vloerbedekking in die ruimtes waar veel wordt gelopen, wordt gedaan met de host methode. Opnieuw wordt alles eerst grondig gezogen en worden vlekken voorbewerkt. Vervolgens werkt de medewerker van Voorneveld Schoonmaak tapijtreinigingsvlokken in de polen van het tapijt. Als alles droog is, wordt weer grondig gezogen en uw vloerbedekking is weer schoon.


Bonnet methode

Incidentele en tussentijdse vlekken kunnen door Voorneveld Schoonmaak met de bonnet methode worden aangepakt. Het tapijt of vloerbedekking wordt gezogen met een borstel stofzuiger en ingespoten met een reinigingsmiddel. Op de ronddraaiende schijf van een één-schijfmachine wordt een pad van witte katoen of microvezel bevestigd. Deze pad is er om het vuil op te nemen en moet tussendoor regelmatig worden gecontroleerd en eventueel vervangen. De bonnet methode voor diepte reiniging is niet geschikt voor vuil, dat echt diep in de polen van het tapijt zit. Hiervoor is de hierboven omschreven host methode beter.

De vloerbedekking en tapijt reiniging van Voorneveld Schoonmaak regelt het voor u. Regel vandaag nog uw reiniging! Met Voorneveld Schoonmaak is uw vloerbedekking en tapijt reiniging in professionele en betrouwbare handen.

Vraag gerust om een vrijblijvende offerte op maat van uw wensen en behoeften.
Bel 035-8879209, stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op via het contactformulier.

 

Vraag nu om een vrijblijvende offerte op maat.

Contactgegevens

Voorneveld Schoonmaak & Bedrijfsdiensten
Veenbesstraat 608
3765 BS  Soest
T: 035-8879209
M: 06-30995111

Werkgebieden

Amersfoort

Utrecht

Nijkerk

Leusden

Privacyverklaring

Lees onze privacyverklaring.