Vloeronderhoud


Linoleum, laminaat, parket, marmer en natuurstenen vloeren hebben allemaal hun eigen onderhoudseisen. Het juiste vloeronderhoud draagt bij aan een lange levensduur van uw vloeren. Voor een deel is dit regulier schoonmaakonderhoud, voor een ander deel periodiek onderhoud.

schoonmaakbedrijf Voorneveld Schoonmaak heeft meer dan dertig jaar expertise op gebied van schoonmaak- en bedrijfsdiensten en de afdeling vloeronderhoud staat u graag met raad en daad terzijde.

Naast advies en regulier onderhoud biedt Voorneveld Schoonmaak ook oplossingen voor sterk vervuilde of beschadigde vloeren. Met Voorneveld Schoonmaak worden uw vloeren weer als nieuw en kunt u rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding in uw regio.

Regel vandaag nog uw schoonmaak BEL NU 035-8879209 !

 

Vraag nu om een vrijblijvende offerte op maat.

Linoleumvloeren

Naast het normale schoonmaakwerk hebben linoleumvloeren om de zoveel tijd periodiek onderhoud nodig. Onze specialisten vloeronderhoud verwijderen oppervlakkige plekken met behulp van een speciale spray. Wanneer dit niet voldoende is, moet er worden geschrobd. Dit houdt in dat de oude toplaag wordt verwijderd, waarna een nieuwe toplaag wordt aangebracht. Minstens één keer per jaar moet een linoleumvloer worden gestript. Alle oude waslagen worden dan verwijderd en er worden minimaal twee nieuwe waslagen, haaks op elkaar, aangebracht.

Laminaatvloeren

Laminaatvloeren zijn onderhoudsvriendelijk, maar het is wel van belang dat u de juiste schoonmaakmiddelen gebruikt en dat u het onderhoudsadvies van de leverancier opvolgt. Zelfs onze specialisten vloeronderhoud kunnen niets meer beginnen met een laminaatvloer, die te ernstig is beschadigd. Voorkom dit en vraag Voorneveld Schoonmaak om advies, voor het te laat is.

Marmervloeren

Ook al wordt uw marmeren vloer geregeld netjes schoongemaakt en gebruikt u de juiste schoonmaakmiddelen, het is onvermijdelijk dat uw marmeren vloer er na verloop van tijd er lelijk en versleten gaat uitzien. Onze specialisten vloeronderhoud kunnen er weer een mooi glanzende vloer van maken. Wij maken dan gebruik van de methode kristalliseren.

Parketvloeren

Is uw parketvloer zo ernstig beschadigd dat was en andere onderhoudsmiddelen niet meer het gewenste resultaat leveren? Zwaar beschadigde parketvloeren kunnen door Voorneveld Schoonmaak opnieuw worden geschuurd en gelakt. Uw vloer is dan weer voor een aantal jaren tip top in orde en het onderhoud is vervolgens een stuk eenvoudiger.

Fijnsteen en keramiekvloeren

De tegelvloeren van zwembaden, sanitaire ruimtes, sauna’s en kleedkamers zijn over het algemeen van fijnsteen of keramiek. Deze vloeren zijn poreus en erg gevoelig voor binnendringend vuil. Een dergelijke vloer is op den duur niet meer goed schoon te krijgen. Om problemen met de hygiëne te voorkomen, kan de vloer worden behandeld met Nano-Protect. Na een specialistische reiniging door middel van de piccomat methode, wordt er met behulp van diepte impregnering twee maal een laag Nano-Protect aangebracht. Na deze behandeling is uw vloer weer goed beschermd tegen binnendringend vuil.

Regel vandaag nog uw schoonmaak en vloeronderhoud! Met schoonmaakbedrijf Voorneveld Schoonmaak is uw schoonmaak in professionele en betrouwbare handen. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte op maat van uw wensen en behoeften. Bel 035-8879209, stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op via het contactformulier.

Contactgegevens

Voorneveld Schoonmaak & Bedrijfsdiensten
Veenbesstraat 608
3765 BS  Soest
T: 035-8879209
M: 06-30995111

Werkgebieden

Amersfoort

Utrecht

Nijkerk

Leusden

Privacyverklaring

Lees onze privacyverklaring.